Používame súbory cookies

Súbory cookies používame na analýzu návštevnosti, zapamätanie si preferencií a zlepšovanie použiteľnosti webu. Súhlas môžete vyjadriť kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Nastavenie Súhlasím

Súhlas môžete tiež odmietnuť.

Preskočiť na obsah

Sme špecialisti v oblasti magnetickej separácie

Vyvíjame, vyrábame a aplikujeme zariadenia na magnetickú separáciu. Naše magnetické separátory navrhujeme a vyrábame presne podľa vašich potrieb.

12. 5. 2020

Magnetická čistiaca zóna MCZ

Magnetická čistiaca zóna má podobné aplikačné možnosti ako magnetická rohož a používa sa primárne na zamedzenie prieniku kovových nečistôt z obrábacích, údržbárskych, stavebných či rizikových vonkajších priestorov do citlivých spracovateľských zón.


Ako sa používa magnetická čistiaca zóna?

Inštalácia, údržba a čistenie našej čistiacej zóny sú veľmi jednoduché, pretože rohož je možné vďaka malým rozmerom a gumovému podkladu umiestniť prakticky na akýkoľvek hladký povrch o rozmeroch presahujúcich 500 x 500 mm (ideálnym miestom na aplikáciu čistiacej zóny sú priestory, z ktorých sa vychádza z rizikových priestor či vchádza do citlivých – napr. potravinárskych – zón). Údržba rohože je jednoduchá, povrch stačí utrieť handričkou alebo hubkou. Nazhromaždený feromagnetický materiál možno pochopiteľne aj pravidelne laboratórne vyhodnocovať, sledovať jeho pôvod a prijímať dodatočné opatrenia na elimináciu prvotných zdrojov zachytených kovových častí.

Jednoduché objednávanie v e-shope