Používame súbory cookies

Súbory cookies používame na analýzu návštevnosti, zapamätanie si preferencií a zlepšovanie použiteľnosti webu. Súhlas môžete vyjadriť kliknutím na tlačidlo "Súhlasím".

Nastavenie Súhlasím

Súhlas môžete tiež odmietnuť.

Preskočiť na obsah

Sme špecialisti v oblasti magnetickej separácie

Vyvíjame, vyrábame a aplikujeme zariadenia na magnetickú separáciu. Naše magnetické separátory navrhujeme a vyrábame presne podľa vašich potrieb.

21. 10. 2024

MSS-MC ALARM – Separátor s automatizovanou signalizáciou zaplnenia

Firma SOLLAU prináša revolučný produkt do sveta magnetickej separácie – MSS-MC-ALARM, prvý magnetický separátor v Európe so signalizáciou zaplnenia. Tento technologický líder v oblasti magnetickej separácie kombinuje maximálnu účinnosť s jednoduchosťou údržby a spoľahlivou kontrolou. Okrem toho ponúkame zákazníkom možnosť zdarma otestovať ich materiál, aby si mohli overiť, ako účinne dokáže MSS-MC-ALARM separovať v špecifických podmienkach ich prevádzky.


Odstránenie ľudského faktora

Jedným z kľúčových prínosov MSS-MC-ALARM je automatizácia kontroly a signalizácie. Tento systém zabezpečuje, že obsluha vždy vie, kedy je separátor plne funkčný a kedy je potrebné ho vyčistiť. Tým odpadá potreba pravidelných manuálnych kontrol, čo minimalizuje riziko chýb spôsobených ľudským faktorom.

Vo výrobných procesoch, kde môže ľudská chyba viesť k významným stratám, je MSS-MC-ALARM neoceniteľným pomocníkom. Automatická signalizácia účinnosti (100 %, 50 %, 0 %) navyše poskytuje presné informácie o stave separátora, čo zaručuje jeho efektívny chod bez výpadkov.

Zvýšenie kvality separácie

Presné sledovanie účinnosti separácie vedie k výraznému zlepšeniu kvality produktov. Vďaka tomu, že MSS-MC-ALARM poskytuje okamžitú informáciu o stave zariadenia, je možné rýchlo odhaliť a eliminovať problémy, ktoré by inak mohli ovplyvniť kvalitu finálneho výrobku.

V praxi to znamená, že separátor dokáže účinne zachytiť aj tie najmenšie častice, čím zvyšuje čistotu produkovaných materiálov.

 

 

MSS-MC-ALARM predstavuje významný krok vpred v oblasti magnetickej separácie vďaka svojej automatizovanej kontrole a signalizácii účinnosti. Tento inovatívny systém nielen zvyšuje kvalitu výroby, ale tiež eliminuje chyby spôsobené ľudským faktorom.

 Ak hľadáte riešenie, ktoré zabezpečí maximálnu účinnosť separácie a výrazne zlepší kontrolu kvality vo vašej prevádzke, MSS-MC-ALARM je správnym krokom. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať – radi vám poskytneme detailnejšie informácie a poradíme s výberom vhodného riešenia na mieru.