Preskočiť na obsah

Sme špecialisti v oblasti magnetickej separácie

Vyvíjame, vyrábame a aplikujeme zariadenia na magnetickú separáciu. Naše magnetické separátory navrhujeme a vyrábame presne podľa vašich potrieb.

1. 11. 2017

Roštové magnetické separátory MSS-MC HL a MSS-MC COMPACT

Rozširujeme náš sortiment roštových magnetických separátorov o dva nové výrobky.


MSS-MC HL je osadený mimoriadne masívnou (ale súčasne ľahkou) kovovou prírubou, má veľmi nízku záložnú výšku a klapku na manuálne prerušenie toku materiálu do separátora. Všetky tieto parametre predurčujú použitie tohto separátora pre prevádzky či linky, kde by mohlo byť problematické alebo nevhodné centrálne prerušiť tok materiálu do separátora. Robustné spracovanie zaručuje, že separátor odolá aj veľmi vysokému hmotnostnému zaťaženiu.

Roštový magnetický separátor MSS-MC COMPACT

MSS-MC COMPACT je ekonomickou, pritom však plne funkčnou verziou magnetického roštového separátora na aplikácie v potrubných systémoch JACOB. Separátor je obojstranne zakončený prírubami JACOB (s priemerom od 50 do 300 mm). V porovnaní s bežnými roštovými separátormi je lacnejší, ľahší a má aj nižšiu záložnú výšku. Okrúhle telo separátora navyše zaisťuje hladký prietok materiálu cez separátor (nedochádza k nežiaducemu zachytávaniu či hromadeniu materiálu vnútri separátora).

Pozrite sa na detaily o nových radoch separátorov